Putovanja sa decom

Strah vođen neznanjem često drži dečje oči podalje od putnih avantura, a nažalost, još uvek ima onih koji takve avanture smatraju doživljajem koji ne ostavlja pozitivan trag na „malim ljudima“. Sećanja su  uspomene koje nam niko ne može uzeti niti umanjiti, reći će oni koji vole da putuju. U dečjem spomenaru takva sećanja neće biti samo tragovi, već čitava doživljena bajka!

Šta sve poneti

Osim odeće i obuće koja mora biti u skladu s odredištem i tamošnjim vremenskim prilikama i aktivnostima kojima nameravate da se bavite, kada putujete s decom potrebno je spakovati još neke sitnice koje bi vam mogle biti od velike pomoći. 

Egzotične destinacije

Dobar plan je ključ za uspeh vaše planirane avanture. I ne zaboravite da pravite kompromise. 

Avanturistička putovanja

Putovanja sa decom su sama po sebi avantura, bez obzira na destinaciju i trajanje.

Putovanja kamperom

Deci je kamper potpuna uživancija, njihova nova, velika, pokretna kuća-igraonica, s mogućnošću stalnog boravka u prirodi, uz zaustavljanje na mestima koja vam se učine zanimljivim i spavanje prilikom vožnje, u punom komforu.

Krstarenja

Ako još niste, krajnje je vreme da krenete na krstarenje. I nemojte misliti da je ono samo za penzionere. Upravo suprotno! Idealno je za porodice sa decom, jer roditeljima ostavljaviše slobodnog vremena.

 

Zabavni parkovi

Adrenalinska odredišta širom sveta na najbolji način otvaraju vrata dečjoj mašti.

City breaks

U potrazi za dozom kulture, novih zvukova, ukusa i mirisa, najbolji izbor je odmor u svetskim metropolama. Parkovi, vožnja brodom, zoološki vrtovi, akvarijumi, izložbe, velike prodavnice igračaka, tek su neke od atrakcija koje nudi svaki veći grad i gotovo je nemoguće ne pronaći nešto što će odgovarati deci, bez obzira na to o kom uzrastu se radi. Kad tome dodamo nezaboravne delove svakog putovanja – susrete s drugim kulturama i jezicima i porodične uspomene, dobrobit je neprocenjiva!

 

Zdravlje i hrana

Bolesti sa kojima biste mogli da se sretnete na putovanju zavise od odredišta, ali i od dužine boravka i vrste smeštaja, kao i od područja koja mislite da posetite. Kvalitetna i proverena informacija je veoma važna. 

Prevozna sredsta

Torba s pelenama, vlažnim maramicama, rezervnom odećom za decu, ali i za vas kao i grickalicama, slatkišima i igračkama, neophodna je nađete li se u nekom prevoznom sredstvu s malom decom.