Reč urednika

U vreme kad razmišljamo o Novoj godini, nadama, očekivanjima i odlukama koje nam donosi, želeo bih da se osvrnem na staru, 2009. u kojoj smo, za Vas, publikovali prva dva broja najtiražnijeg turističkog magazina u regionu. Uspešan početak rada u našoj zemlji obeležili smo, polovinom novembra, promocijom i žurkom u prostorijama Eurosalona.

Veoma smo ponosni što smo prisustvovali nauguraciji Oasis of the Seas, najvećeg i najlepšeg broda za krstarenja na svetu. U ovom broju predstavljamo Vam reportažu sa ovog, najznačajnijeg događaja u životnom veku jednog broda, njegove prve plovidbe, koja će vam, siguran sam, probuditi želju da se i sami zaputite na ovakvo krstarenje. Do tada, odvojite bar jedan dan i krenite na izlet u prirodu, odaberite destinaciju za nezaboravan doček Nove godine i, naravno, pripremite Vašu ski opremu.Vreme je da promenite nadmorsku visinu.

U svakom slučaju, neka Vaše novogodišnje želje sadrže i po neko putovanje, a mi smo vam izdvojili najbolje iz novodišnje i zimske ponude. Želim Vam, od sveg srca, srećnu i uspešnu 2010.

Saša Marjanović
glavni urednik