Segedin i hotel Forras

Ocena:
3.3/5
od 10 čitalaca

Kao veliki ljubitelj putovanja učestvovala sam u nagradnoj igri magazina Putovanja za dvoje i bila srećni dobitnik nagradnog vikenda za dvoje –smeštaj u hotelu Forras 4* u Segedinu.

Putovanje do Segedina je vrlo udobno, nakon svega dva sata vožnje od Beograda već ste na granici,a posle desetak kilometara stižete u Segedin stari grad sa prelepim trgovima, ulicama,starim baroknim kućama, crkvama, katedralom, brojnim kulturno-istorijskim spomenicima. Možete da uživate u lepim restoranima, da obilazite šoping centre ili jednostavno da šetate gradom. Neće vam biti dosadno.

Kada preko jednog od mostova pređete  rekuTisu dočekaće vas hotel Forras, veoma udoban hotel sa četiri zvezdice.Hotel je toplim hodnikom povezan sa  jednim od najvećih vodenih pakova u Mađarskoj sa mnogobrojnim spoljašnjim i unutrašnjim bazenima.I deca i odrasli mogu da uživaju u brojnim toboganima , bazenu sa lekovitom vodom,ili đakuziju, tihom velnesu, saunama(ruska, finska, infracrvena, aromaterapija…), a sve je odlično održavano,dobro organizovano I jako prijatno za korišćenje.

Posle spuštanja na toboganima, bazena i plivanja u toploj vodi, lepo se ogladni. Hotelski restoran me je jako prijatno iznenadio: sve je vrlo sveže, odlično pripremljeno, jako ukusno i kvalitetno, izbor je veliki, a kolači su izvrsni. Na žalost,nisam uspela da iskoristim neke druge sadržaje hotela: bar, bilijar, kuglanu...jer sam veliki ljubitelj šetnje i plivanja. Ali, eto razloga da se ponovo vratim.

Ovo je pravo mesto da odmorite i dušu i telo i toplo ga preporučujem svima.

Tekst i fotografije: Radojka Šuletić

Ostali postovi

Podelite sa nama iskustva sa Vaših putovanja. Pošaljite nam tekstove i fotografije na blog@teleporter.rs Najbolje reportaže biće objavljivane na sajtu.